Alg invasie bij de K15-FB-1

Op onderstaande foto’s is een ware alg invasi te zien. De foto’s heb ik gemaakt bij het NAM platform de K15-FB-1 halverwege Juni 2022. Het mooie aan dit microbeestje is dat ze in grote slierten met de stroming mee gevoerd worden. Welke soort dit is, of hoe dit komt kan ik zo niet zeggen, het is in ieder geval, zover als ik mij kan herinneren, voor mij de eerste keer dat ik dit zo zie. Weet iemand welke soort dit is, en of dit een jaarlijks terugkerend iets is?

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Liked it? Take a second to support Alex van den Steen on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Abonneer
Laat het weten als er
guest

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
:heart:
 
:heart:
:rose:
 
:rose:
:-)
 
:-)
:whistle:
 
:whistle:
:yes:
 
:yes:
:cry:
 
:cry:
:mail:
 
:mail:
:-(
 
:-(
:unsure:
 
:unsure:
;-)
 
;-)
 
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties