Op deze pagina lees je alles over het uploaden van jou eigen foto’s. Ook zijn hier de spelregels te lezen.

Als eerst geven we antwoord op een paar vragen welke bij je op kunnen komen wanneer je een foto of filmpje wilt uploaden.

• Moeten de foto’s en filmpjes door mij gemaakt zijn?
Nee, dit is niet per definitie noodzakelijk. Denk er wel aan dat wanneer je foto’s of filmpjes van iemand anders plaats je hiervoor toestemming nodig hebt van de originele eigenaar.

• Waar moeten de foto’s of filmpjes aan voldoen?
Wanneer je nieuwe foto’s of filmpjes wilt uploaden naar werkenindeoffshore.nl dient de installatie of boot herkenbaar op de foto te staan. Heb je een serie foto’s van een installatie of boot, zorg er dan voor dat er tenminste 1 foto duidelijkheid geeft over de naam van de installatie of boot. Dit geldt ook voor filmpjes. Heb je een filmpje waarop niet te zien is om welke installatie of boot het gaat geef dan goed aan om welk installatie of boot het gaat. Zo blijft het voor alle bezoekers duidelijk om welke installatie of boot het gaat.

• Mag ik foto’s en filmpjes met personen uploaden?
Het plaatsen van foto’s of filmpjes met daarin zichtbaar herkenbare personen is alleen toegestaan wanneer je toestemming hebt van de persoon zelf. Ben je het zelf, dan is het uiteraard geen probleem. Heb je geen toestemming of weet je niet wie er op de foto staat, maak deze personen dan onzichtbaar dmv een fotobewerkingsprogramma of vraag aan ons om dit te doen.

• Blijven de foto’s en filmpjes mijn eigendom?
Ja, alle door jou geplaatste foto’s en filmpjes blijven jou eigendom. Wanneer je ervoor kiest foto’s of filmpjes te uploaden naar onze servers blijf je het recht houden deze te verwijderen wanneer je maar wilt. Denk er alleen wel aan dat wanneer je iets online plaatst dit altijd in de cache (geheugen) van de grote zoekmachines ed blijf rondhangen. Ook kunnen je foto’s door derden gekopieerd worden. Indien je dit wilt kunnen we altijd een watermerk aanbrengen op de foto’s en filmpjes, wat jou naam of bedrijf kan zijn. Geef dit wel tijdig aan!


Het registreren en maken van een nieuw bericht

Er zijn 2 manieren om je te registreren/aanmelden. 1. Via een account welke je aanmaakt op onze site (2 minuten), of 2. door in te loggen dmv een van je social media accounts.

Het aanmaken van een nieuwe post of bericht is relatief simpel en is voor wordpress gebruikers gesneden koek. Heb je geen ervaring met het aanmaken van een wordpress account lees dan hier verder hoe je dit binnen enkele minuten hebt aangemaakt. Mensen die wel al ervaring hebben kunnen hier een account aanmaken of in loggen dmv een social media account. Anders moet je onderstaande stappen volgen.

1. Klik hier voor het aanmaken van een account. Of log in met een van je social media accounts.

2. Na het invullen van je gegevens en het verzenden van de aanvraag word je doorverwezen naar je profiel pagina.

3. Op je profiel pagina kun je er voor kiezen om deze te personaliseren.

4. Na je registratie kun je direct beginnen met het schrijven van een bericht en het uploaden van je foto’s of filmpjes


Aanmaken van een fotogalerij

Het aanmaken van een fotogalerij is met onze duidelijke stap-voor-stap uitleg een fluitje van een cent. Mocht je er toch niet uitkomen, neem dan contact met ons. Wij zullen dan voor jullie de galerij aanmaken.

Volg onderstaande stappen om een galerij aan te maken.


Resetten van je paswoord

Ben je je login gegevens kwijt? Kijk dan hier en reset je paswoord door het invullen van je email adres en je ontvangt binnen enkele minuten een bericht in je inbox met daarin een link. Open de link en je kan een nieuw paswoord aanmaken. Geen bericht ontvangen? Kijk dan eens in je spam/junk inbox.

Verwijderen van je account

Wil je je account verwijderen? stuur ons dan een mailtje. Wij vragen je dan of wij de geplaatste berichten online kunnen houden of dat je alle geplaatste berichten wilt verwijderen. Ook zullen wij je vragen of wij eventueel geplaatste foto’s of filmpjes mogen houden. 

Zoeken naar een gebruiker

Ben je op zoek naar een gebruiker van Werkenindeoffshore.nl, kijk dan eens op deze pagina. Hier staan alle geregistreerde gebruikers.