Neptune L10-D

De L10-D is satelliet platform van Neptune Energy en is qua design hetzelfde als de L10-C. Net zoals vele platformen produceert ook de L10-D zijn gewonnen gas richting de L10-A en heeft net zoals de L10-C een vierkant helidek.

Onlangs (april 2020) vernomen dat het platform is verwijderd (net als de L10-C en de L10-G), en op onderstaande laatste drie foto’s is de voorbereiding tot verwijderen te zien.

Vind hier de nlog informatie voor de L10-D

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Liked it? Take a second to support Alex van den Steen on Patreon!
Become a patron at Patreon!
Abonneer
Laat het weten als er
guest

:bye:
 
:bye:
:good:
 
:good:
:negative:
 
:negative:
:scratch:
 
:scratch:
:wacko:
 
:wacko:
:yahoo:
 
:yahoo:
B-)
 
B-)
:heart:
 
:heart:
:rose:
 
:rose:
:-)
 
:-)
:whistle:
 
:whistle:
:yes:
 
:yes:
:cry:
 
:cry:
:mail:
 
:mail:
:-(
 
:-(
:unsure:
 
:unsure:
;-)
 
;-)
 
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Junrui Liu

Hellow, I am a student from TU Delft. Currently I am doing some research on the L10-A complex in the Netherlands. Is it possible to get some more detailed information from you? like the technical drawings, the size of the complex? Because no I can only find some information from Youtube and Maritime museum.

Hi Junrui Liu,

Thank you for contacting me about the L10 and your interest in the offshore industry. I send you a private mail with some more information abou the complex.
Hope it will help with your research.
Kindly,
Alex

Berber van der Steen

Beste Alex van der Steen,

Ik ben zojuist de minor Waterworld begonnen op de Hogeschool in Rotterdam. Wij hebben als opdracht om te gaan kijken in hoeverre het mogelijk is om op de L-10A een waterstof installatie te plaatsen. Ik zie dat u een andere student ook wat informatie heeft toegestuurd. Zou u mij ook meer informatie kunnen sturen over dit platform of zou ik met u in mail contact kunnen komen om hier meer informatie over te vragen?
Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,
Berber van der Steen

Hoi Berber,

Bedankt voor uw bericht en interesse in dit platform.
Er gonst al geruime tijd het een en ander omtrent waterstof op gasproductieplatformen welke staan op de Noordzee.
Persoonlijk werk ik niet meer bij Neptune, zit bij een concurrent. Ik verwijs u dan ook door naar de website van Neptune wellicht kunnen zij u verder helpen met het verschaffen van de benodigde informatie.

Gr,
Alex